Mini-

Mini- debuterede i 1963 i Læsøs første beatgruppe, ”the Recoons”, og har siden optrådt i utallige sammenhænge, dels som solist, dels i bands og dels i mere løse, freelance-rammer; først og fremmest vokal/guitar, men også på bas, piano og congas.
De første 10 år var beat, rock og blues dominerende, men sideløbende hermed sang han også i forskellige kor: barbershop, spirituals og klassisk. Han har siden været leder af 4 forskellige kor. Fra 70’erne kom folkemusikken mere og mere ind i billedet, både den danske/nordiske og den mere internationale – og især den irske/skotske/engelske. Op gennem 80’erne blev den helt dominerende, hvorefter den i 90’erne blev suppleret med danske og svenske viser og sange.
Gennem alle årene er der med kræsen hånd blevet udvalgt numre til det efterhånden ganske store repertoire, så Mini- i dag fremstår som en meget alsidig musiker med en enorm, musikalsk ballast. Mini- har gennem årene prøvet at stå på både de store, mellemstore og de små, intime scener og foretrækker klart de sidstnævnte, hvor der er god kontakt til publikum.
I jubilæumsåret 2003-2004 har Mini- udgivet en cd på kraftige opfordringer, og cd'en "A second opinion" udkom i november 2006. De kan kun købes hos ham selv.
Stort set alt, hvad mini foretager sig på et instrument, er selvlært. Hvis der kan komme lyd ud af noget, skal det prøves, om der kan spilles på det, selv knapperne på telefonen.